שלום לכולם . נתקלתי במצב שהגימייל שלי מפוצץ והמקום כבר
Gmail tips and tricks
שלום לכולם .
נתקלתי במצב שהגימייל שלי מפוצץ והמקום כבר מתחיל להיעלם מהDRIVE....
מי יודע איך ניתן לקבל עוד נפח ללא עלות? או אם יש פתרון אחר בלי לפתוח תיבה חדשה.
תודה!!
לפרטים נוספים
פרטים נוספים ב- Cityosהמחירים ותנאי המבצע נכונים למועד הפרסום (12.06.2018). המחיר בחנות עשוי להשתנות.
הסתיים
תגובות
תודה רבה אבדוק
עשיתי זאת ממזמן, אבל לג'ימייל.
לא משתמש ב-DRIVE אז לא ניסיתי משם.
נסה מה שיש בלינק הנ"ל:
https://business.tutsplus.com/tutorials/how-to-combine-all-your-email-accounts-into-one-gmail-account--cms-21305
אני משתמש במייל מרכזי של ג'ימייל. שולח (בשמו , לפי בחירה) ומקבל מ ג'ימייל השני.
לא מכיר ממשק חינמי שמאחד אותם לגמרי.
כך לפי גוגל:
https://support.google.com/accounts/answer/63304?hl=en
יש תהליך של העברת מידע בין חשבונות, לא בלחיצה על קליק אבל להעביר את הכל או הרוב אפשר כמו שמסבירים כאן:
https://zapier.com/blog/merge-google-drive-google-photos/
מקווה שעכשיו אני יותר ברור.
פעם הורדתי 5GB ע"י שינוי נפח תמונות ישנות לאיכות גבוהה וכך הם ירדו לי מהמכסה של האחסון
@YoniBBB
אתה יכול לעשות שכל מייל שנשלח למייל החדש, יישלח אוטומתית למייל הישן (יש 2 דרכים לעשות את זה. (או מהמייל החדש, או מהמייל הישן).
לגביי הדרייב, אם אתה רוצה גישה לקבצים בדרייב החדש, אתה מסמן את כולם ובאפשרויות עושה שיתוף עם מישהו ספציפי ובוחר את המייל הישן ואז כשאתה נכנס לדרייב שלך במייל הישן, יש חוצץ של קבצים שמשתפים איתך, ושם כולם יופיעו. אם תיתן בשיתוף אופציה לערוך ולמחוק, אז תהיה לך אפשרות גם לעשות את זה מהדרייב במייל הישן.
אם זה היה עבורי, אני הייתי קודם מסדר ומוחק כל מה שאני לא צריך בכתובת המייל הקיימת ואז אם אני עדיין צריך מקום, פותח עוד מייל רק בשביל הדרייב הנוסף.
עריכה: כשאתה מגדיר כתובת ג'ימייל חדשה, ברישום תיתן את המייל הישן לשיחזור או אפילו תעשה הודעת SMS או A2F עם האפליקציה של גוגל, אחרת המייל החדש יכול להינעל או במקרה הטוב לבקש אימות עם מספר סלולארי.
@gilgol
איך לפתוח משתמש חדש ולחבר בינהם לוגית + העברת מידע מלאה?
אפשר לעשות חיפוש מתקדם ולמחוק מההיסטוריה מיילים ישנים מעל כך וכך שנים שמכילים קבצים נלווים מעל גודל מסויים, ככה לא מוחקים את הרבה היסטוריה אבל מפנים הרבה מקום.
לא מכיר אפשרות כזאת ששווה לעשות
תבדוק אופציה של מחיקת זבל
או אולי תבדוק איך אפשר להעביר את כל המידע שלך לחשבון חדש ואז תמחק את כל מה שאתה רוצה מהחשבון הקיים.
רעיון: לפתוח יוזר נוסף ולחבר אותו ליוזר הקיים.
זה לא מגדיל את הנפח של היוזר הקיים אך מאפשר להעביר ליוזר החדש דברים מאותו הממשק.